praktijk niki van bommel

Mijn naam is Niki van Bommel-Vos.

Ruim tien jaar ben ik werkzaam in de zorg als verpleegkundige niveau 5/6. Ik heb ervaring als preventieverpleegkundige binnen een arbodienst, wijkverpleegkundige, allround verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige, zorgcoördinator, leidinggevende en indicatiesteller. Ik werk nog altijd vaak bij mensen thuis, waarbij ik hen ondersteun met verpleegkundige zorg op het gebied van fysieke en geestelijke zorg. Als één iemand ziek is in het gezin, raakt dat alle gezinsleden.

Tevens heb ik in 2016 drie maanden gewoond en gewerkt op een zorgboerderij in Zuid-Afrika waar vooral jong-volwassenen wonen met meerdere psychiatrische ziektebeelden, verslavingsproblematiek en ontwikkelingsproblemen. We werkten onder andere met paardentherapie. Naast het begeleiden van de cliënten, heb ik ook een rol mogen spelen bij het trainen van het verzorgend personeel. Tot slot heb ik een periode gewerkt in de terminale thuiszorg in Zuid-Afrika, in de bergen bij (jonge) cliënten met een ernstige ziekte en met minimale middelen. De periode in Zuid-Afrika heeft een diepe indruk op me gemaakt op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Missie: Mijn missie is het stimuleren van gezondheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Visie: Het bieden van toegankelijke zorg met een vriendelijke en doelgerichte werkwijze.

Door mijn achtergrond uit de complementaire zorg, ashtanga yoga en verpleegkunde, ondersteun ik je graag op mijn eigen wijze waarbij fysieke, mentale en emotionele gezondheid gezien wordt als één geheel.