Workshops

Workshops

~~~~~~Voorlopig geannuleerd ~~~~~~

Meditatie en easy flow les

~ Meditatie en Easy Flow Yoga ~ zaterdagochtend 18 april 9.00-11.15

We starten deze zaterdagochtend met een meditatie onder begeleiding van muziek voor een kleine tien minuten. Daarna is een korte pauze. Vervolgens is een meditatie in stilte van tien minuten. Leer wat stilte in je lijf doet met je. Je kunt gebruik maken van een deken om op te zitten, een meditatiekussen of stoel. Ik help je eventueel om in een comfortabele zit te komen die je tien minuten kunt volhouden.

Om half tien start de easy flow yoga les. Een toegankelijke vorm van yoga gebaseerd op ashtanga yoga waar aandacht wordt besteed aan vloeiende bewegingen en ademhalingen. Ideaal als je begint met yoga, herstellende bent of houdt van vloeiende bewegingen waarin je jezelf een beetje durft uit te dagen, zonder daarmee over je grenzen te gaan.

8.45 Aanvang
9.00 Start meditatie onder begeleiding van muziek
9.30 Start Easy Flow Yogales
10.45 Gezamenlijke gezelligheid met thee en Munstergeleen’se appels

Ik wil je verzoeken om tijdig aanwezig te zijn en de praktijk in stilte te betreden. Na de les is er gelegenheid om de ochtend samen te bespreken en een kopje thee te drinken met een zoete, sappige appel van de appelbomen in Munstergeleen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via whatsapp.
Kosten zijn 15 euro voor de ochtend
Betaling geschiedt via overschrijving of contant.
Er is plaats voor maximaal 15 personen.
Kom je naar de wekelijkse lessen? Dan is deelname gratis.
Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een gastendoekje mee i.v.m. de hygiƫne. Er zijn voldoende yogamatten aanwezig. Je kunt natuurlijk ook je eigen matje meenemen.

Aangeboden workshops:

  • Beginnerscursus ashtanga based yoga (start november 2019)
  • Meditatie avond (januari 2020)