Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Niki van Bommel-Vos. Zo’n tien jaar ben ik werkzaam in de zorg als verpleegkundige. Ik heb ervaring als preventieverpleegkundige binnen een arbodienst, wijkverpleegkundige, allround verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige, zorgcoördinator, leidinggevende en indicatiesteller. Ik werkte vaak bij mensen thuis, waarbij ik hen ondersteunde met verpleegkundige zorg op het gebied van fysieke en geestelijke zorg. Als één iemand ziek is in het gezin, raakt dat alle gezinsleden. Tevens heb ik in 2016 drie maanden gewoond en gewerkt op een zorgboerderij in Zuid-Afrika waar vooral jong-volwassenen woonden met meerdere psychiatrische ziektebeelden, verslavingsproblematiek en ontwikkelingsproblemen. We werkten onder andere met paardentherapie. Naast het begeleiden van de cliënten heb ik ook een rol mogen spelen bij het trainen van het verzorgend personeel. Tot slot heb ik een periode gewerkt in de thuiszorg in Zuid-Afrika, in de bergen bij (jonge) cliënten met een ernstige ziekte met minimale middelen. De periode in Zuid-Afrika heeft een diepe indruk op me gemaakt op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

https://www.news24.com/southafrica/local/amanzimtoti-fever/netherlands-volunteer-at-hospice-20160322?mobile=true

Tijdens mijn werk zag ik vaak cliënten met fysieke gezondheidsproblemen en dezelfde emotionele klachten. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in verbanden tussen emotionele en fysieke gezondheid. Rond mijn 25e ben ik begonnen aan mijn tweede HBO opleiding in de complementaire zorg en later heb ik nog een teacher training ashtanga vinyasa yoga van 200 uur gevolgd. Momenteel heb ik twee bedrijven: één in de reguliere gezondheidszorg (Niki van Bommel Zorg) en één in de complementaire gezondheidszorg (Praktijk Niki van Bommel). Vanuit Niki van Bommel Zorg werk ik vooral op het gebied van middenmanagement en kwaliteitsverbetering. In mijn praktijk werk ik veel één op één met cliënten en verzorg ik groepslessen gebaseerd op ashtanga yoga.

Naast mijn geliefde werk ben ik partner van Bram en mama, beoefen ik ashtanga yoga, wandel graag, breng graag tijd door met mijn vriendinnen en ga graag samen en alleen op reis.